Online terapi

Bedre mental helse for dine ansatte

Det er viktig at alle har det bra på jobb, både fysisk og psykisk. God mental helse henger tett sammen med læring, kreativitet, produktivitet og positive relasjoner. 50 % av oss vil i løpet av livet ha behov for å gå til psykolog, og dette rammer ofte bedriften som får ansatte som ikke leverer optimalt og i verste fall sykemelder seg.

Overvinne er laget for at mennesker skal få hjelp når og hvor de ønsker – tilrettelagt på egne premisser. Det betyr at man også kan stå i jobb selv om man har mentale utfordringer.

For din bedrift er Overvinne en god investering – både på kort og lang sikt.

BEDRIFTSHELSETJENESTE

Våre tjenester

Vi har laget en bedriftshelsetjeneste for psykisk helse til dine ansatte som kjenner stress, grubling, engstelige tanker, utmattelse, eller tristhet.

Vår nettportal gir tilgang til bredt spekter av selvhjelpsverktøy og mulighet for videokonsultasjon (fra og med juni 2021) med våre psykologer og eksperter. Overvinne appn er også tilgjengelig med et digitalisert innhold som tilsvarer manualene psykologer bruker i tradisjonell behandling. Da blir det rimeligere, enklere og du slipper venterom og reise.

Overvinne app

Alle ansatte får tilgang til Overvinne appen som tilsvarer 15 behandlingstimer med psykolog. Det betyr at den enkelte bruker kan starte behandling umiddelbart.

Videokonsultasjoner (fra juni 2021)

Vi tilbyr digital videokonsultasjon med våre psykologer og eksperter. Samtalen foregår på mobil, nettbrett eller datamaskin. En konsultasjon varer i 40 min.

Avtal et møte med oss

Vi kommer gjerne og presenterer oss og hvilke løsninger vi kan tilby ditt firma. Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt.

Slik kom du i gang som ansatt i en medlemsbedrift:

Det er enkelt å komme i gang med Overvinne. Først registrer du deg på nettsiden ved å klikke på linken under, så kan du både laste ned Overvinne appen i Appstore eller på GooglePlay.

·  Trykk på registrer deg.

·  Skriv inn din e-postadresse.

·  Du vil motta en aktiveringslenke på e-post, trykk deretter på aktiveringslenken for å verifisere din e-postadresse.

·  Registrer ditt avtalenummer. Avtalenummeret får du fra din arbeidsgiver.

Registrer deg