Psykologstudent Edona Zilqiki

Psykologstudent Edona Zilqiki

 

1. Hvorfor ønsker du å bli psykolog? 

Jeg har studert litt forskjellig og det er ingenting jeg synes er så spennende og som jeg opplever passer meg så godt som psykologfaget. 

 

2. Hva liker du med yrket? 

Nå er jeg straks ferdig utdannet, men så langt så virker det som om yrket gir mange muligheter til videre utforskning og det er mye som ikke er avdekket ennå. Og da tenker jeg både avdekke store teorier med psykologfaget men også hos den enkelte personen. Jeg tror på at alle mennesker fortjener å ha det fint med seg selv og andre rundt seg og tror at jeg kan bidra med dette gjennom psykologien. 

 

3. Utfordring med yrket? 

Jeg er litt redd for at denne veksten man har under studiet stagnerer litt ettersom hverdagen tar over og det blir svært travelt. Jeg håper jeg fortsatt klarer å lete etter ny kunnskap underveis i yrket. Som student hører vi også et par skrekkhistorier om å bli utbrent og å være dårlige psykologer. Jeg vil jobbe for å ikke havne der. 

 

4. Hva synes du er bra med e-terapi? 

Jeg har skrevet hovedoppgave om dette og er ikke blitt mindre interessert. Jeg interesserer meg svært mye for fagutvikling og nye måter å få psykologien ut på. Jeg tror e-terapi kan bli et slikt verktøy. 

 

5. Hvis det var en ting du kunne fortalt pasientene dine hva ville det vært? 

Du fortjener også å ha det bra.

Overvinne

Overvinne

teamet består av en rekke psykologer, forfattere og redaktører. Målet er å skape god psykisk helse. Ved bruk av varm teknologi ønsker vi å nå flere enn samfunnet gjør i dag.

Var denne artikkelen nyttig?