Møt en Overvinne-ekspert

Møt en Overvinne-ekspert

På Overvinne.no kan alle kan få terapi og råd uten å reise til et kontor - og for betydelig mindre penger enn tradisjonell terapi. Søk og finn en Overvinne-ekspert som forstår hvordan du vil leve livet ditt. 

 

Møt en av våre eksperter. 

Alle våre eksperter er lisensiert og godkjent. Din ekspert vil aldri dømme deg for noe, og de samme personvernregler gjelder som om du skulle være på et tradisjonelt terapi-kontor. 

Overvinne.no har terapeuter som kan hjelpe deg med depresjon, angst, seksuelle vansker, eller mer generelle utfordringer knyttet til uro, tilbakevending fra utlandet, eller seksualitet. Overvinne-ekspertene har evnen til å forstå hva du går gjennom og for å hjelpe deg med å gjøre positive endringer i livet ditt

 

Fra PC, Mobil, eller nettbrett.

Det kan være vanskelig å vente dager eller uker til neste avtale. Med Overvinne.no kan du bestille time hos din terapeut gjennom en bærbar datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Samtalen din overføres sømløst over enheter og bruker kryptering i bankklasse for å holde den trygg og konfidensiell:

 

Slik gjør du: 

1. Finn din ekspert

Vi hjelper deg med å finne den beste terapeuten, eller eksperten for deg.

 

2. Begynn Video-samtalen

Når du har bestilt time hos din ekspert, kan du enkelt og trygt koble deg opp til videosamtale via PC/Mac eller iPhone & Android app (Overvinne Video).

 

3. Din egen Overvinne-ekspert

Når du finner din ekspert, jobber du med samme ekspert hver gang. -Hvis du vil. 

 

Overvinne

Overvinne

teamet består av en rekke psykologer, forfattere og redaktører. Målet er å skape god psykisk helse. Ved bruk av varm teknologi ønsker vi å nå flere enn samfunnet gjør i dag.

Svein Øverland

Artikkelen er gjennomgått og godkjent av Svein Øverland

er psykolog (1996) med klinisk spesialitet i barn og -ungdomspsykolog og familieterapi (2005). Svein har selv skrevet to fagbøker og vært kapittelforfatter i seks andre bøker.

Var denne artikkelen nyttig?