Hvordan gjør jeg det?

Det å finne en ekspert man ønsker å jobbe sammen med trenger ikke å være vanskelig, bare følg stegene nedenfor. 

Her kommer en liten guide på hvordan du booker et ekspertmøte. Du kan lese gjennom stegene her, eller bare prøve selv under fanen finn en ekspert. Det å finne en ekspert man trives med, tror vi er viktig. Derfor ønsker vi å kunne gi deg kontroll over situasjonen. Slik kan du velge mellom en rekke eksperter og finne den rette som passer til dine behov. Det er mye som tyder på at e-terapien når andre mennesker enn de som dekkes av vanlig ansikt til ansikt-terapi på psykologkontoret. Ikke bare synes vi dette er spennende, men også viktig! E-terapi kan bli et supplement til den vanlige praksisen, og slik kan vi sammen utvide omsorgsstrikken.  

 

Steg 1 

Under fanen ’finn en ekspert’ kan du lese om de ulike ekspertene på siden. Hvis du klikker deg inn på en av ekspertene vil du kunne lese om deres tidligere erfaringer, samt foretrukne metode. I tillegg vil du kunne se om de har gjennomført kurs for e-terapi.

 

Steg 2

Etter at du har valgt din ekspert, velger du tidspunktet du ønsker møtet. Et møte varer i 30 minutter og du kan bestille flere hvis du ønsker mer tid. Når du har fullført betalingen vil du få tilsendt en mail som inneholder en link. Denne linken finner du også på "min side" og eventuelt "Overvinne video appen".  

 

Steg 3 

Hvis du klikker deg inn på linken som er gitt via mail kommer du inn på venterommet. Her vil du finne en nedtelling til ekspertmøtet. Eksperten har fått en tilsvarende mail med link til venterommet. Når nedtellingen er ferdig vil skjermen automatisk skifte til en videokonsultasjon.

 

Steg 4 (etter konsultasjonen)

Etter konsultasjonen vil du få mulighet til å gi en tilbakemelding til eksperten. Dette vil være ulike utsagn som beskriver deres samarbeid. Eksperten vil også kunne kunne sende deg en tilbakemelding. Denne blir sendt til deg på mail og kan leses igjen på "min side".

 

 

 

Overvinne

Overvinne

teamet består av en rekke psykologer, forfattere og redaktører. Målet er å skape god psykisk helse. Ved bruk av varm teknologi ønsker vi å nå flere enn samfunnet gjør i dag.

Edona Zilkiqi

Artikkelen er gjennomgått og godkjent av Edona Zilkiqi

er i siste innspurten mot å bli psykolog. Hun er spesielt interessert i nye metoder innenfor psykologifaget og hvordan den kan gjøres tilgjengelig.

Var denne artikkelen nyttig?