Om Overvinne

Alle mennesker ønsker å leve et godt liv. Det handler jo om å ha det bra. Mental helse handler ikke bare om vansker eller problemer, men like mye om hva som fungerer og går bra. Vi vet at god mental helse henger sammen med bedre læring, kreativitet, produktivitet og positive relasjoner.

I tillegg finnes det tall på at man lever friskere og lengre. Halvparten av Norges befolkning får psykiske plager i løpet av livet. Av mange grunner vegrer folk seg for å oppsøke nødvendig hjelp. Samfunnets stigmatisering av mentale helseutfordringer, ventetid og tilgjengelighet, er blant årsakene til dette. Slik kan vi ikke ha det i et moderne samfunn.

Dette vil Overvinne.no gjøre noe med. Noe kan man gjøre selv, andre ting trenger man profesjonell hjelp til. Derfor tror vi løsningen er å samle ressurser på ett sted og ta i bruk vitenskapelig og Varm-Teknologi™ som er tilgjengelig der brukeren er – når brukeren trenger det. Gjennom et medlemskap hos oss blir dette tilgjengelig for folk i hele landet.

Ved å integrere psykologi og teknologi kan vi gi deg riktig støtte, slik at du når ditt fulle potensiale. Med ny teknologi, personlige ressurser, daglig tilgang til eksperter, et sikkert nettsamfunn, hjelpemidler, praktiske tips og mer, har Overvinne.no som mål å være den tilpassede støtten du trenger.

 

 

Overvinne

Overvinne

teamet består av en rekke psykologer, forfattere og redaktører. Målet er å skape god psykisk helse. Ved bruk av varm teknologi ønsker vi å nå flere enn samfunnet gjør i dag.

Var denne artikkelen nyttig?