Jørgen Flor

Psykolog

Jørgen er psykologkandidat ved NTNU. Han har erfaring fra lavterskelarbeid i ambulant akutteam ved Stavanger Universitetssjukehus, akuttpsykiatri på Østmarka sykehus og fra spesialpost for psykoser ved Blakstad sykehus. Jørgen har vært involvert i flere forskningsprosjekt og er psykologilærer i videregående skole. Han arbeider med aksept- og forpliktelsesterapi (ACT), metakognitiv terapi (MCT) og skjematerapi

Finn ledige timer.

August 2019
Man Tirs Ons Tors Fre Lør Søn
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

Kongens gate 30,
7012 Trondheim

SPØRSMÅL

 

1. Hvorfor ønsket du å bli psykolog?

Psykologi er for meg den perfekte blandingen av helse (å hjelpe andre), samfunn (å forstå fellesskapet vi skaper sammen) og vitenskap (forskning om hva som virker og ikke virker). Å kunne forstå mer av hvorfor vi gjør som vi gjør, tenker som vi tenker og føler som vi føler gjør det det til en fantastisk spennende jobb!

 

2. Hva liker du med yrket?

Å kunne bli kjent med mange forskjellige mennesker og få lov til å prøve å hjelpe til med små og store utfordringer gjør meg veldig takknemlig.

 

3. Hva synes du kan være en utfordring med yrket?

Å skulle nedjustere folks forventninger til hva som faktisk er mulig på kort tid, er krevende. Jeg vil aldri ta vekk håpet fra folk, men noen ganger må vi begynne med veldig små skritt. Å få til et godt samarbeidsprosjekt med realistiske forventninger til hva vi kan få til sammen er en kunst.

 

4. Hva synes du er bra med e-terapi?

E-terapi gjør det lettere å få tilgang på kvalifiserte psykologer, det sparer reisetid og ikke minst så virker det like godt som vanlig terapi. Jeg har aldri opplevd teknologien som en barriere, heller tvert i mot.

 

5. Hvis det var en ting du kunne fortalt pasientene dine hva ville det vært?

Ikke vent for lenge med å søke hjelp – først hos venner og familie, deretter hos kvalifisert psykolog eller psykiater.