Overvinneportalen

Behandlingsprogram, stemningsrapportering og samtaler med psykolog.
Last ned Overvinne

I samarbeid med

Vår psykisk helse er avhengig av hvordan vi møter hverdagen. De aller fleste av oss opplever perioder der problemer blir litt for store, eller litt for mange, og da kan det være fint med litt ekstra hjelp.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Hva er forskjell på mål og verdier?

De fleste av oss er motivert og opptatt av å nå de målene vi setter oss. Men i mange tilfeller kan fokus på spesifikke mål stoppe oss fra å sette pris på hverdagen. Hør hva vår fagsjef Svein Øverland har å si om forskjellen mellom mål og verdier.

Når er det fornuftig å bekymre seg?

Bekymring og grubling henger sammen. Mens bekymring handler om fremtiden, handler grubling om det som allerede har skjedd. Mange opplever kanskje at de løser problemer når de bekymrer seg, men er dette sant? Når er slike tanker reelle, og når er de grunnløse?

Hvordan kan du forstå depresjon?

I emosjonsfokusert terapi ser vi på depresjon som et signal om at du har et følelsesmessig behov som føles helt umulig å få dekket. Dette kan være behov for anerkjennelse fra noen du bryr deg om, trøst, støtte, nærhet eller andre følelsesmessige behov. Se hva Aksel sier om depresjon og følelser.

Hva gjør du når du ikke får sove?

Å ha problemer med å sovne er noe de fleste kjenner seg igjen i, men ikke alle skjønner hvilken effekt dette har for de som opplever det over lang tid. Hør hva psykolog Aksel har å si om sammenhengen mellom følelser og søvnproblemer.

Ukesartikkel

En kortere vei ut av utbrenthet

I aviser og ukeblader skrives det om utbrenthet, om det å møte veggen eller å gå på en smell. Folkelige uttrykk på en for mange alvorlig tilstand. Men enkelte fagfolk bestrider betegnelsen . Er ikke utbrenthet bare en annen betegnelse for depresjon eller slitenhet eller det å ikke stekke til?

Les hele artikkelen
Målet er ikke å stoppe alt som forårsaker ubehag eller smerte, men å skape en forståelse som skaper trygghet, forståelse og mot til å møte det som er vanskelig.

Dette finner du i Overvinne

Samtaler med psykolog

Vårt team med psykologer tilbyr ulike behandlingsmetoder for en rekke plager knyttet til mental helse. Psykologene kan hjelpe med blant annet hverdagsproblemer, arbeidsrelatert stress eller mer alvorlige problemer som angst, depresjon eller selvmordstanker.

Overvinneklinikken Psykologer
Stemningsrapportering

Med stemningsrapportering registrerer du enkelt din sinnsstemning og får tilpassede tilbakemeldinger hver kveld i appen. Registreringen kan gjøres inntil 3 ganger per dag, og er et godt lavterskeltilbud for å sette fokus på din egen mentale helse og gjøre deg bedre rustet til å håndtere utfordringer.

Behandlingsprogram

Behandlingsprogrammet finner du i appen. Det består av videoer, lydfiler, tekster og oppgaver som hjelper deg med å forstå, håndtere og mestre dine utfordringer. Behandlingsprogrammet kan benyttes samtidig som stemningsrapporten og psykologkonsultasjoner.

Slik kommer du i gang

Last ned Overvinne på din mobiltelefon. Registrer deg med din e-postadresse, velg bedriftskunde og bruk din bedrifts tilgangskode. Du kan også bruke Overvinne gjennom vår web-app hvis du ønsker det.

Kom i gang!
  • Last ned Overvinne på din smarttelefon
  • Registrer deg med telefonnummer eller e-postadresse (du kan bruke både privat eller jobb e-post)
  • Registrer deg som "Bedriftskunde" og skriv inn din bedrifts tilgangkode
  • Logg inn i appen med din nye bruker
  • Ta første skritt mot en bedre psykisk helse!
Overvinne logo
Jarleveien 4, 7041 Trondheim  |  post@overvinne.no  |  Org. nr. 913820622