Overvinneportalen

Behandlingsprogram, stemningsrapportering og samtaler med psykolog.
Last ned Overvinne

I samarbeid med

Vår psykisk helse er avhengig av hvordan vi møter hverdagen. De aller fleste av oss opplever perioder der problemer blir litt for store, eller litt for mange, og da kan det være fint med litt ekstra hjelp.
En hilsen fra HR i NTE

Å være åpen, nær og pålitelig er sentralt for alt vi gjør i NTE. Vi har som mål å sikre at NTE er et sikkert og trygt sted å være ansatt, og det er derfor viktig at vi føler oss like verdsatt som vi er.

En viktig del av dette er å sørge for ekstra støtte og hjelp når vi trenger det. Derfor får alle ansatte i NTE nå tilgang til Overvinne – psykologen i lomma. Her finner vi trygg, anonym og profesjonell selvhjelp som gir ny innsikt, teknikker og ferdigheter knyttet til vår egen psykiske helse og velvære.

Vi tror Overvinne kan være sentralt for å sørge for at vi har det bra, enten vi har små eller store utfordringer. Jeg håper vi sammen kan sette fokus på den psykiske helsen hos oss, lære mer om hvordan vi kan få det bedre nå og i framtiden, og bli enda litt bedre til å ta vare på hverandre. På denne måten kan vi forhåpentligvis få det litt bedre både på jobben og i privatlivet!

Vibeke Tronstad Selnes - Leder organisasjonsutvikling og HR

Hva er forskjell på mål og verdier?

De fleste av oss er motivert og opptatt av å nå de målene vi setter oss. Men i mange tilfeller kan fokus på spesifikke mål stoppe oss fra å sette pris på hverdagen. Hør hva vår fagsjef Svein Øverland har å si om forskjellen mellom mål og verdier.

Når er det fornuftig å bekymre seg?

Bekymring og grubling henger sammen. Mens bekymring handler om fremtiden, handler grubling om det som allerede har skjedd. Mange opplever kanskje at de løser problemer når de bekymrer seg, men er dette sant? Når er slike tanker reelle, og når er de grunnløse?

Hvordan kan du forstå depresjon?

I emosjonsfokusert terapi ser vi på depresjon som et signal om at du har et følelsesmessig behov som føles helt umulig å få dekket. Dette kan være behov for anerkjennelse fra noen du bryr deg om, trøst, støtte, nærhet eller andre følelsesmessige behov. Se hva Aksel sier om depresjon og følelser.

Hva gjør du når du ikke får sove?

Å ha problemer med å sovne er noe de fleste kjenner seg igjen i, men ikke alle skjønner hvilken effekt dette har for de som opplever det over lang tid. Hør hva psykolog Aksel har å si om sammenhengen mellom følelser og søvnproblemer.

Ukesartikkel

En kortere vei ut av utbrenthet

I aviser og ukeblader skrives det om utbrenthet, om det å møte veggen eller å gå på en smell. Folkelige uttrykk på en for mange alvorlig tilstand. Men enkelte fagfolk bestrider betegnelsen . Er ikke utbrenthet bare en annen betegnelse for depresjon eller slitenhet eller det å ikke stekke til?

Les hele artikkelen
Målet er ikke å stoppe alt som forårsaker ubehag eller smerte, men å skape en forståelse som skaper trygghet, forståelse og mot til å møte det som er vanskelig.

Dette finner du i Overvinne

Samtaler med psykolog

Vårt team med psykologer tilbyr ulike behandlingsmetoder for en rekke plager knyttet til mental helse. Psykologene kan hjelpe med blant annet hverdagsproblemer, arbeidsrelatert stress eller mer alvorlige problemer som angst, depresjon eller selvmordstanker.

Overvinneklinikken Psykologer
Stemningsrapportering

Med stemningsrapportering registrerer du enkelt din sinnsstemning og får tilpassede tilbakemeldinger hver kveld i appen. Registreringen kan gjøres inntil 3 ganger per dag, og er et godt lavterskeltilbud for å sette fokus på din egen mentale helse og gjøre deg bedre rustet til å håndtere utfordringer.

Behandlingsprogram

Behandlingsprogrammet finner du i appen. Det består av videoer, lydfiler, tekster og oppgaver som hjelper deg med å forstå, håndtere og mestre dine utfordringer. Behandlingsprogrammet kan benyttes samtidig som stemningsrapporten og psykologkonsultasjoner.

Slik kommer du i gang

Last ned Overvinne på din mobiltelefon. Registrer deg med din e-postadresse, velg bedriftskunde og bruk din bedrifts tilgangskode. Du kan også bruke Overvinne gjennom vår web-app hvis du ønsker det.

Kom i gang!
  • Last ned Overvinne på din smarttelefon
  • Registrer deg med telefonnummer eller e-postadresse (du kan bruke både privat eller jobb e-post)
  • Registrer deg som "Bedriftskunde" og skriv inn din bedrifts tilgangkode
  • Logg inn i appen med din nye bruker
  • Ta første skritt mot en bedre psykisk helse!
Overvinne logo
Jarleveien 4, 7041 Trondheim  |  post@overvinne.no  |  Org. nr. 913820622