Hjelp når den trengs

Vi bringer verdi til enkeltpersoner, bedrifter og samfunn ved å forene psykologi og innovativ teknologi i skalerbare og varme behandlingssystemer.

Overvinnes ansatte og strategiske rådgivere har høy kompetanse innen psykisk helse. Dette, i kombinasjon med vår teknologiske kompetanse, gjør at vi er i front på utviklingen innen digital psykisk helsehjelp.

Vi ønsker å skape åpenhet rundt psykiske vansker og gjøre psykologisk helsehjelp lett tilgjengelig og komfortabel for alle - overalt og når som helst - slik at man har frihet til å leve det livet man ønsker.

Få hjelp med dine psykiske problemer
Vår visjon
Å bedre psykisk helse ved å kombinere interaktiv og Varm-Teknologi™ med evidensbaserte psykologiske intervensjoner. Selv om dette høres litt komplisert ut, betyr det bare at vi skal gjøre vårt beste for å gi deg de riktigste og nyeste verktøyene.

Vi vet at rundt halvparten av befolkningen kommer til å oppleve angst, eller depresjon i løpet av livet. I Overvinne er vi opptatt av tverrfaglig kompetanse og utvikling og jobber tett med psykologer, pasientorganisasjoner, pårørende. Vi utveksler innovasjon, kunnskap og midler med disse for å tilpasse vårt produkt til våre brukere.

Ved å kombinere psykologi med nyskapende teknologi, tror vi at vi kan forandre folks liv. Vi gjør det lettere og tryggere å ta det første skrittet mot bedre mental helse ved å tilby hjelp når og hvor det trengs. Ved å endre psykologien radikalt når vi ut til flere mennesker enn samfunnet gjør i dag.

Siste nyheter
25.06.2024
Slik investerer Nord-Trøndelag elektrisitetsverk i de ansattes psykiske helse

Psykiske vansker har lenge vært en av de største, men minst synlige, utfordringene i norsk arbeidsliv. Nå begynner endelig bedrifter å se nytten av å investere i ansattes psykiske helse.

Les mer
25.01.2023
Overvinne viser målbar positiv effekt under behandling av psykiske vansker

På Health Innovation Day demonstrerte vi at Overvinne har en målbar effekt. Brukerne rapporterer mer positive følelser, og mindre negative følelser, jo lengre de bruker appen.

Les mer
07.10.2022
Nå slipper psykologer og terapeuter å gå i fella

Én million nordmenn har mentale utfordringer i hverdagen – mange kvier seg for å ta tak i dem. Nok psykologer til alle disse har vi ikke (og kommer vi aldri til å få) i Norge. For alle vi som ikke er syke nok til å få et offentlig tilbud om hjelp, må løsningen nødvendigvis bli digital. Kaja Betin på Gyldendal forlag har sammen med Psykologspesialist Svein Øverland og Psykologspesialist og Professor Emeritus Patrick Vogel gitt ut boka Trygge digitale terapeuter. Med hjelp fra denne boka kan mange slippe å gå i fella når terapien blir digital.

Les mer

Overvinne for Bedrifter

Alle kan oppleve tøffe dager på jobben. Stress, utbrenthet, angst og depresjon er krevende for både ansatte og arbeidsplassen. Gjennom Overvinne og samtaler med psykolog har du og dine kolleger tilgjengelig og profesjonell hjelp tilpasset individuelle behov.

Les mer

Forsikring

Når du har person- eller helseforsikring hos If eller Vertikal Helse, får du automatisk medlemskap hos Overvinne. Da får du tilgang til appen som fungerer som en psykolog i lomma.

Les mer
Overvinne logo
Nordre Berggate 2, 7014 Trondheim  |  post@overvinne.no  |  Org. nr. 913820622