Hjelp når den trengs

Vi bringer verdi til enkeltpersoner, bedrifter og samfunn ved å forene psykologi og innovativ teknologi i skalerbare og varme behandlingssystemer.

Overvinnes ansatte og strategiske rådgivere har høy kompetanse innen psykisk helse. Dette, i kombinasjon med vår teknologiske kompetanse, gjør at vi er i front på utviklingen innen digital psykisk helsehjelp.

Vi ønsker å skape åpenhet rundt psykiske vansker og gjøre psykologisk helsehjelp lett tilgjengelig og komfortabel for alle - overalt og når som helst - slik at man har frihet til å leve det livet man ønsker.

Få hjelp med dine psykiske problemer
Vår visjon
Å bedre psykisk helse ved å kombinere interaktiv og Varm-Teknologi™ med evidensbaserte psykologiske intervensjoner. Selv om dette høres litt komplisert ut, betyr det bare at vi skal gjøre vårt beste for å gi deg de riktigste og nyeste verktøyene.

Vi vet at rundt halvparten av befolkningen kommer til å oppleve angst, eller depresjon i løpet av livet. I Superego er vi opptatt av tverrfaglig kompetanse og utvikling og jobber tett med psykologer, pasientorganisasjoner, pårørende. Vi utveksler innovasjon, kunnskap og midler med disse for å tilpasse vårt produkt til våre brukere.

Ved å kombinere psykologi med nyskapende teknologi, tror vi at vi kan forandre folks liv. Vi gjør det lettere og tryggere å ta det første skrittet mot bedre mental helse ved å tilby hjelp når og hvor det trengs. Ved å endre psykologien radikalt når vi ut til flere mennesker enn samfunnet gjør i dag.

Siste nyheter
26.09.2022
Gisvold fra Bonnier til Overvinne

Nå styrker vi vårt team av psykologer og teknologer med ny COO. Magne Gisvold blir fra september 2022 vår nye operative leder i Trondheim.

Les mer
Overvinne logo
Jarleveien 4, 7041 Trondheim  |  post@overvinne.no  |  Org. nr. 913820622