Vanlige spørsmål

Her kan du finne svar på de vanligste spørsmålene og generell informasjon om Overvinne app. Hvis du ikke finner det du leter etter må du gjerne kontakt post@overvinne.no

Overvinne og nye abonnenter

1. Hva tilbyr Overvinne?
Vi tilbyr online videokonsultasjoner med en psykolog med ekspertise i dine behov. Du kan enten velge å bruke konsultasjoner med psykolog alene eller i kombinasjon med det digitale behandlingsprogramet i Overvinne app. Kombinasjonen kalles på fagspråket “blended care”, og sørger for at du har tilgang til hjelp også mellom timene. I Overvinne app finner du hjelpemidler, tips, råd, veiledning og oppfølging.


2. Hva koster Overvinne?
Overvinne koster 280kr/mnd (standardpris utenfor kampanjer og rabatter) der du som medlem får du tilgang til digitalt behandlingsprogram i Overvinne app og rabatt på videokonsultasjon hos psykolog. Du får i tillegg tilgang til digitale ressurser som artikler og videoguider på Overvinne.no.

Videokonsultasjon med psykolog koster 1420kr for medlemmer og 1580kr for ikke-medlemmer. En konsultasjon varer 40 minutter.

3. Hvordan gjennomføres en konsultasjon?
Du kan velge å gjennomføre konsultasjonen med Overvinne video-app, eller følge link som er i booking-epost. Sørg for at denne åpnes i Chrome eller Firefox.

Når du kommer inn i timen, ser du en klokke som teller ned til timen, og deretter vil du se og høre psykologen. Når timen starter, ser du en klokke som teller ned 40 minutter. Når timen har vart i 40 minutter, avsluttes timen, og du blir sendt til et spørreskjema knyttet til din behandling.

Spørreskjemaet bruker du 3 minutter på - denne er til god hjelp for kartlegging psykologen gjør etter hver time.

4. Er det bindingstid på abonnement hos Overvinne?
Nei, som privatperson er det ingen bindingstid på abonnementet hos Overvinne. Abonnementet begynner å løpe etter at prøveperioden på 7 dager er utløpt og vil automatisk fornyes på den samme datoen hver måned. Når abonnementet fornyes betaler du 280kr for 30 dagers tilgang til Overvinne. Du kan administrere abonnement på Min side → Profil. På Profil kan du se når abonnementet fornyes.

5. Når faktureres jeg for Overvinne abonnementet?
Abonnementet begynner å løpe etter at prøveperioden på 7 dager er utløpt og vil automatisk fornyes på den samme datoen hver måned. Når abonnementet fornyes betaler du 280kr for 30 dagers tilgang til Overvinne. Du kan administrere abonnement på Min side → Profil. På Profil kan du se når abonnementet fornyes.

6. Er det trygt med tanke på datasikkerhet å bruke Overvinne?
Videokonsultasjon med psykolog på Overvinne benytter teknologi som krypterer samtalen. Det gjør at du som pasient kan være sikker på samtalen forblir mellom deg og psykologen.

Når du oppretter konto som bedriftskunde (helseforsikring eller tilgang gjennom din bedrift) må du knytte din BankId opp mot kontoen din på Overvinne. BankId er en elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett og som brukes av blant annet offentlige etater og helsefortak. BankId er en løsning med to-faktor autentisering.

Onlinekonsultasjoner

1. Uteblivelse og avbestilling
Det er mange som ønsker time hos oss. Avbestilling av timeavtale må skje senest 2 virkedager før timeavtalen (48 timer). Årsaken til dette er å gi oss nok tid til å tilby denne timen til andre som venter på time. Avbestillinger og endringer, uavhengig av årsak, må skje innen 48 timer før avtalen for å unngå å bli fakturert for timeavtalen.

Du kan selv avbestille din konsultasjon på dine sider. Logg inn, gå til dine timer og velg kanseller/utsett. Ønsker du å utsette timen, velger du dette - gå deretter til booking og velg en ny time som passer.

2. Betaling/refusjon
Vi gjør oppmerksom på at våre psykologer ikke har refusjonsavtale med det offentlige. Undersøkelser og behandling må derfor betales i det hele av den enkelte, NAV, forsikringsselskaper eller andre oppdragsgivere. Det er muligheter for å få dekket kostnader til terapi hos oss via helseforsikring hos Vertikal Helse.

Når du har funnet en time du ønsker å booke, betaler du umiddelbart med bankkort/kredittkort. Har du fått timer via Vertikal Helse vil det automatisk bli trukket av disse.

3. Journalføring
Psykologisk behandling medfører journalplikt. Du har rett til innsyn i din journal.

4. Hvordan gjennomføres en konsultasjon
Du kan velge å gjennomføre konsultasjonen med Overvinne video-app, eller følge linken som du finner i booking e-posten. Sørg for at denne åpnes i Chrome eller Firefox. Når du kommer inn i timen, ser du en klokke som teller ned til timen, og deretter vil du se og høre psykologen. Når timen starter, ser du en klokke som teller ned 40 minutter. Når timen har vart i 40 minutter, avsluttes timen, og du blir sendt til et spørreskjema knyttet til din behandling. Spørreskjemaet bruker du 3 minutter på - denne er til god hjelp for kartlegging psykologen gjør etter hver time.

Funker onlinepsykologi?

1. Er en online psykolog like effektivt som en tradisjonell psykolog?
Online psykologikonsultasjon kan være like effektivt som å møte en psykolog ansikt til ansikt. Opprinnelig var man bekymret for at det å være på hver sin skjerm på to ulike steder kunne gjøre utbyttet av terapi dårligere, siden man ikke oppnådde samme relasjon og mulighet for kommunikasjon som ansikt-til-ansikt. Nå har flere studier vist at relasjonen mellom psykolog og pasient er like god online som offline, i tillegg til at behandlingsutbyttet er like godt. Med Overvinne har du derfor muligheten til å oppnå samme resultater som hos en tradisjonell psykolog. Du får i tillegg tilgang til digitalt behandlingsprogram i Overvinne app. Nå kan du få hjelp hvor du vil, når du vil. Dette åpner for at flere kan søke hjelp. Så noen kan kanskje argumentere for at det er mer effektivt?

2. Hva er fordelene med onlinekonsultasjoner og Overvinne app kontra fysisk oppmøte hos psykolog?
Fordelene med det vi tilbyr er at du får en digital psykolog og støtte med deg i lomma, og du bruker den når det passer for deg. Innholdet er digitalisert og tilsvarer manualene som psykologer bruker i tradisjonell behandling. Du kan også ta videosamtaler med psykologen når og hvor du vil. På denne måten vil det bli rimeligere, enklere, du slipper venterom og reise, å du kan bruke den tiden du trenger for å gå gjennom innholdet.

3. Hvilke psykologer jobber i Overvinne?
Overvinne velger ut sine psykologer for å kunne tilby de flinkeste psykologene ved variert erfaring. Dette gjør Overvinneklinikken godt rustet til å finne en psykolog som kan forstå og hjelpe deg med dine problemer. Du kan se oversikten over våre psykologer her.

Nedlastning av data

1. Jeg ønsker å laste ned dataen Overvinne.no har lagret om meg. Hvor kan jeg gjøre dette?
Du kan når som helse laste ned dataene som Overvinne har lagret på Overvinne.no. Slik gjøre du det:
Logg inn på Overvinne.no → Min side → Mine data → Last ned persondata

Slik laster du ned data

Tekniske problemer

Iphone
Lydfiler spiller av, men det er ingen lyd - Iphone har en ekstra muteknapp som kan påvirke lydfilene i vår app, men som ikke påvirker videolyd.

Stemningsrapport
Appen krasjer når jeg prøver å bruke stemningsrapporten - det kan hende du ikke har oppdatert appen, eller du har en telefon med operativsystem som er for gammelt. Vi støtter android 8.0 og nyere, og IOS 13.0 og nyere.

Sletting av data

1. Jeg vil slette mine selvtestresultater på Overvinne. Hva kan jeg gjøre?
Logg inn på Overvinne.no → Min Side → Profil → Slett alle testresultater

Slik sletter du dataen din på Overvinne.no

2. Du kan slette lagret data på Overvinne.no. Slik gjøre du det:
Logg inn på Overvinne.no → Min Side → Profil → Slett data i Overvinne app

Slik kan kan du slette data på overvinne.no

3. Du kan velge å slette kontoen din og avslutte medlemskap på Overvinne.no.
Du vil ikke få tilgang til progresjon i behandlingsprogram i Overvinne app om du velger å bli medlem senere. Slik gjør du det:
Logg inn på Overvinne.no → Min Side → Profil → Slett kontoen min

Slik kan du slette kontoen din på Overvinne.no

Avslutt abonnement

1. Jeg vil slette kontoen min, men vet ikke hvordan.

I dette tilfelle har du to valg
a. Avslutt abonnementet, men behold konto om du kanskje blir å bruke overvinne på et senere tidspunkt.
   Logg inn på Overvinne.no → Min Side → Profil → Avslutt abonnement
b. Avslutt konto og slett all lagret informasjon.
    Logg inn på Overvinne.no → Min Side → Profil → Scroll ned og finn knappen "slett kontoen min" → All data knyttet til kontoen vil bli     slettet

Overvinne logo
Jarleveien 4, 7041 Trondheim  |  post@overvinne.no  |  Org. nr. 913820622