Overvinne Bedrift

En psykolog i lomma til dine ansatte

Ta vare på din viktigste og mest sårbare ressurs, kollegaene dine.

Overvinne app

Digital psykologi for din bedrift

Alle kan oppleve tøffe dager på jobben, der man kjenner på stress, grubling, engstelige tanker, utmattelse, bekymring, eller tristhet.

Overvinne app er en løsning som hjelper ansatte og ledere med utfordringer og vansker i jobbhverdagen. Du får tilgang til en digital løsning som hjelper deg å håndtere utfordringer gjennom videoer, lydfiler, tekster og oppgaver som er tilgjengelig akkurat når det passer deg.

Slik skaper Overvinne Bedrift et godt helsefremmende miljø basert på den ansattes behov (2 min.)

Bilde av telefon med Overvinne appPicture of overvinne app
 • Effektiv behandling

  Internettbaserte selvhjelpsprogrammer kan være like effektive som tradisjonell terapi. Som bruker på Overvinne får man tilgang til terapiprogram i en app som er lett å følge.

 • En psykolog i lomma - alltid!

  Du slipper å passe tiden, samtidig som du ikke trenger å reise. Det er ingen ventetid når du bruker Overvinne som behandling.

 • Strukturert behandling

  Du går igjennom 5 nivåer i eget tempo, som gjør overvinne enkel å tilpasse en hektisk hverdag.

 • Du er sjefen

  I Overvinne app finner du lydfiler, videoer og tekster som gir tips og råd til hvordan man kan møte utfordringer og vansker. Når du forteller appen hvordan du føler deg, lytter den og responderer med tilpassede råd hver kveld.

SPAR 50%
Greenman
3+
Årlig abonnement
kr 66,-
/mnd
per bruker (ekskl. mva.)
Minimum 3 brukere. Faktureres årlig.
Minstepris kr 2 376 per år (3 brukere á 12 mnd)
Prøv gratis i 7 dager
Check icon
Grunnleggende terapitilbud
Check icon
Stemningsrapportering
Check icon
Anbefalinger, råd og teknikker
Check icon
Redusert pris på konsultasjoner
Check icon
Administrasjonspanel
Check icon
Anonym og sikker bruk
Greenman
3+
Månedlig abonnement
kr 132,-
/mnd
per bruker (ekskl. mva.)
Minimum 3 brukere. Faktureres månedlig.
Minstepris kr 196 per måned(3 brukere á 12 mnd)
Prøv gratis i 7 dager
Check icon
Grunnleggende terapitilbud
Check icon
Stemningsrapportering
Check icon
Anbefalinger, råd og teknikker
Check icon
Redusert pris på konsultasjoner
Check icon
Administrasjonspanel
Check icon
Anonym og sikker bruk
Ønsker du mer informasjon?
Kontakt vår bedriftskonsulent for et uforpliktet møte, eller mer informasjon.

Vil du heller sende en e-post?
Send til torstein.rodahl@overvinne.no

Friske og motiverte ansatte = lønnsom bedrift

Ifølge SSB er psykiske lidelser den nest største årsaken til langtidssykemeldinger i Norge. Å få hjelp til å takle psykiske utfordringer betyr derfor mindre risiko for sykemelding, og å raskere komme seg tilbake til jobb når problemer inntreffer. Når ansatte føler at deres helse og livskvalitet blir ivaretatt styrker det motivasjon, produktivitet og arbeidsmiljø. Det er derfor smart å investere i den psykiske helsen til dine ansatte!

Trygg og sikker

Overvinne gir deg tilgang til et selvhelpsprogram utviklet av norske psykologspesialister. Derfor vet vi at Overvinne App er et godt og trygt verktøy for å takle små og store utfordringer.

Medarbeideren bestemmer

Når din bedrift har Overvinne App har ansatte anonym og sikker tilgang. Dette gjør det lettere å bruke Overvinne, og bidrar til at dine ansatte oppsøker hjelp før utfordringer utvikler seg til større problemer.

Hjelp når du ønsker det

I en travel jobbhverdag kan det være vanskelig å sette av tiden som trengs for tradisjonell behandling. Hjelp fra Overvinne finner du i lomma di, og er tilgjengelig når og hvor det passer deg.

Ikon for "Trygg og sikker"

Trygg og sikker

Overvinne gir deg tilgang til et selvhelpsprogram utviklet av noen av Norges fremste psykologer. Derfor vet vi at vi tilbyr er et godt og trygt verktøy for å takle små og store utfordringer.

Ikon for "medarbeideren bestemmer"

Medarbeideren bestemmer

Når din bedrift har Overvinne app har ansatte anonym og sikker tilgang. Dette gjør det lettere å bruke Overvinne, og bidrar til at dine ansatte oppsøker hjelp før utfordringer utvikler seg til større problemer.

Ikon for "hjelp når du ønsker det"

Hjelp når du ønsker det

I en travel jobbhverdag kan det være vanskelig å sette av tiden som trengs for tradisjonell behandling. Hjelp fra Overvinne finner du i lomma di, og er tilgjengelig når og hvor det passer deg.

Vi vet hva den ansatte trenger

Bilde som viser "stemningsrapporten"

Stemningsrapport

Overvinne app lar brukeren enkelt gradere sine følelser i løpet av dagen. Gjennom algoritmer omgjøres denne graderingen til hjelpsomme individuelle råd som brukeren mottar hver kveld. Stemningsrapporten er også nyttig på grunn av sin introspektive funksjon, der den oppfordrer til at brukeren stopper opp og føler på hvordan de faktisk har det. Dette er ikke bare nyttig i øyeblikket, men også for brukeren å forstå sine egne følelser over tid. Dette gjør at vår teknologi oppleves støttende, varm og smart.

Utviklet av anerkjente, norske fageksperter

Med overvinne bedrift hjelper du dine kollegaer med å mestre utfordrende emosjoner, relasjoner og situasjoner. Hver ansatt får sin overvinne app med verktøy, videoer og lydfiler i et digitalt behandlingsprogram utviklet av anerkjente, norske fageksperter.

Overvinne app en en heldigital løsning som gjennom videoer, lydfiler, tekster og oppgaver hjelper brukeren å forstå, håndtere og mestre sine egne utfordringer. Programmet bygger på de samme manualene som brukes i psykologkonsultasjoner og gir deg og dine ansatte tilgang til hjelp utviklet og validert av anerkjente, norske fageksperter. Dette gir ledere, personalansvarlige og HR-avdelinger et verktøy de kan stole på i møte med psykisk belastning blant deres ansatte.

Overvinne app brukes i dag av rundt 2000 ansatte i store og mellomstore norske bedrifter.

"Ut fra dine forutsetninger ønsker vi å hjelpe deg med dine utfordringer, slik at du kan leve det livet du ønsker."

Psykologspesialist Svein Øverland

"Jeg hadde det ekstra tungt, og visste ikke helt hvordan jeg skulle håndtere hverdagen. Så fikk jeg et varsel fra Overvinne app, et fint råd om det å snakke med noen. Det traff rett hjem, og jeg følte jeg hadde støtte der og da. Av og til er det alt man trenger; Å vite at man ikke er alene. Og i det øyeblikket følte jeg at jo, – dette klarer jeg."

Thomas (31)

"Råd basert på mine stemningsrapporter var midt i blinken, fantastisk at du kan notere det du føler i løpet av dagen, og deretter få feedback som kan hjelpe deg sortere alt på slutten av dagen. Appen er enkel å håndtere og hele prosessen er veldig smooth."

Maja (23)

Grunnleggende terapitilbud

Overvinne app tilbyr et grunnleggende og fleksibelt terapitilbud som hjelper brukeren å takle deres psykologiske utfordringer. Det digitaliserte behandlingsprogrammet følger de samme manualene som psykologer bruker i tradisjonelle konsultasjoner, og inneholder tekster, videoer, lydfiler og pasientoppgaver. Behandlingsprogrammet tilsvarer de første 14 timene hos en tradisjonell psykolog, bare at du i Overvinne app har større frihet til å tilpasse behandlingen til din hverdag. Programmet er basert på transdiagnostisk terapi, som betyr at brukeren lærer hvordan man forstå og takler vanskelige emosjoner og uønskede reaksjoner.

Bilde som viser terapitilbud
Bilde som viser anbefalinger

Anbefalinger

Overvinne tilbyr spesifikke anbefalinger, råd og teknikker til brukeren. Dette kan være på bakgrunn av stemningsrapporter, men også tilknyttet tema som er relevante for situasjoner i samfunnet. Dette lar deg og dine ansatte møte personlige og samfunnsmessige utfordringer med flere verktøy i kassa.

Overvinne logo