Vårt tilbud til deg

Digitalt terapiprogram - en psykolog i lomma

Vi har laget et behandlingsprogram til deg som kjenner stress, grubling, engstelige tanker, utmattelse, bekymring, eller tristhet.

Du får en digital psykolog og støtte med deg i lomma, og du bruker den når det passer for deg. Innholdet er digitalisert og tilsvarer manualene som psykologer bruker i tradisjonell behandling. Da blir det rimeligere, enklere og du slipper venterom og reise.

Effektiv behandling

Internettbaserte selvhjelpsprogrammer kan være like effektive som tradisjonell terapi. Som bruker på Overvinne får du tilgang til terapiprogram i en app som er lett å følge.

En psykolog i lomma - alltid!

Du slipper å passe tiden, samtidig som du ikke trenger å reise. Det er ingen ventetid når du bruker Overvinne som behandling.

Strukturert behandling

Du går igjennom 5 nivåer i ditt eget tempo. Du kan bruke noen få uker, eller bruke lengre tid om du ønsker.

Du er sjefen

I Overvinne app finner du lydfiler, videoer og tekster som gir deg tips og råd til hvordan du kan møte utfordringer og vansker. Hvis du forteller appen hvordan du føler deg, lytter den og responderer med tilpassede råd hver kveld.

helt anonymt

Fungerer Overvinne app for meg?

Stress

Lær hvordan du kan håndtere stresset ditt og prioritere slik at du ikke ender opp med utbrenthet eller utmattelsessyndrom.

Søvn

Uten søvn fungerer vi ikke. Få innsikt i hva som hjelper deg til å endre dårlige mønstre, slik at du kan sove bedre.

Utbrenthet

Du lærer deg å se utbrenthet i sammenheng med andre ting du synes er vanskelig. Vi kan hjelpe deg å få til en positiv endring.

Grubling

Vi hjelper deg med å analysere situasjonen din og systematisk endre den, slik at grublingen ikke forsterker problemet.

Relasjoner

Lær å bli flinkere til å håndtere relasjoner og å pleie forholdene dine. Forholdet til deg selv er også viktig. Øk selvtilliten din.

Angst

Mange går unødvendig rundt med angst over tid. Vi viser deg hvordan du håndterer og mestrer angst og engstelige tanker.

Tvangstanker

Du kan lære deg å håndtere tanker og finne kontroll. Du lærer også å håndtere unngåelser av følelser som ødelegger kontrollen din.

Depresjon

Å være deprimert kan føles vondt, tungt og ødelegger livsgnisten. Vi gir deg teknikker og øvelser slik at du kan håndtere tanker og følelser relatert til nedstemthet.

Ønsker du å bli medlem eller vite mer?

Overvinne kan gjøre det lettere å ta det første skrittet i en vanskelig hverdag. Vi kan hjelpe deg med innsikt og øvelser som kan styrke deg mentalt. Overvinne App kan passe for deg som tenker på å besøke en psykolog, men som ikke er helt sikker.

Prøv gratisLes mer

"Vi i Overvinne tror at du selv vet best hva du trenger. Samtidig vet vi at du overvinner utfordringene dine lettere og mer effektivt om du lar oss hjelpe deg. Med dyktige psykologer og varm teknologi gir vi hjelp på en ny måte. Vi er der for deg når du trenger det, og på den måten du vet er best for deg."

— Svein Øverland, Psykolog

Behandling som passer for deg

Overvinne kan være en god løsning til deg som har begrenset tilgang til tradisjonell ansikt-til-ansikt-terapi.

Mange synes dette er praktisk, og det gir lavere kostnader og større fleksibilitet for deg som bruker.

Overvinne app

I motsetning til behandling hos psykologen, kan du gå gjennom timene flere ganger. Overvinne app inneholder informasjon i form av tekst, lyd og filmer som kan være til hjelp eller inspirasjon.

"Jeg hadde det ekstra tungt, og visste ikke helt hvordan jeg skulle håndtere hverdagen. Så fikk jeg et varsel fra Overvinne app, et fint råd om det å snakke med noen. Det traff rett hjem, og jeg følte jeg hadde støtte der og da. Av og til er det alt man trenger; Å vite at man ikke er alene. Og i det øyeblikket følte jeg at jo, -dette klarer jeg."

"Råd basert på mine stemningsrapporter var midt i blinken, fantastisk at du kan notere det du føler i løpet av dagen, og deretter få feedback som kan hjelpe deg sortere alt på slutten av dagen. Appen er enkel å håndtere og hele prosessen er veldig smooth."

— Thomas, 31

— Maja, 23

"Jeg hadde det ekstra tungt, og visste ikke helt hvordan jeg skulle håndtere hverdagen. Så fikk jeg et varsel fra Overvinne app, et fint råd om det å snakke med noen. Det traff rett hjem, og jeg følte jeg hadde støtte der og da. Av og til er det alt man trenger; Å vite at man ikke er alene. Og i det øyeblikket følte jeg at jo; dette klarer jeg."

— Thomas, 31

"Råd basert på mine stemningsrapporter var midt i blinken, fantastisk at du kan notere det du føler i løpet av dagen, og deretter få feedback som kan hjelpe deg sortere alt på slutten av dagen. Appen er enkel å håndtere, og hele prosessen er veldig smooth."

— Maja, 23

Hva koster det?

Overvinne koster 280 kroner pr måned. Dette gir deg en digital psykolog og støtte rett i lomma som du bruker når og hvor det passer for deg. Innholdet er digitalisert og tilsvarer manualene som psykologer bruker i tradisjonell behandling. Da blir det rimeligere og enklere uten å måtte reise, eller å sitte på venterom.

Slik kommer du i gang

Få tilgang til Overvinne app ved å klikke på linken under. Når du har registrert deg, kan du lett benytte deg av appen.

Last ned appen

Utforsk


Jarleveien 4, 7041 Trondheim  post@overvinne.no  |  org. nr. 913820622

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Overvinne.no eies av Superego AS. Superego AS arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Superego AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Overvinne.no gir informasjon av generell karakter og er kun beregnet for informasjon og pedagogiske formål og utgjør ikke medisinsk eller juridisk rådgivning. SuperEgo AS mottar ikke penger fra farmasøytiske selskaper, eller tredjeparter. Kopiering av materiale fra SuperEgo AS og Overvinne.no for bruk et annet sted er ikke tillatt uten avtale.