Overvinne depresjon

Hjelp mot angst

Opplever du angst og uro i hverdagen som begrenser deg fra det livet du ønsker å leve? Overvinne hjelper deg med å takle utfordringer med angst gjennom tips, teknikker og metoder basert på kognitiv terapi.

Prøv gratis
Prøv gratis i 7 dager,
deretter 279,- per måned
Se alle priser
stemningsrapportering i overvinne

Behandling for angst

Vi har laget et behandlingsprogram til deg som kjenner på angst. Behandlingsprogrammet består av lydfiler, videoer og tekster som gir deg kunnskapen og metodene du trenger for å håndtere angsten. I Overvinne kan du enkelt logge følelsene dine inn i stemningsrapporten, og få hjelp basert på dine følelser.

Metoder og teknikker for angst

Overvinne er utviklet av norske psykologer som vil hjelpe deg som opplever angst. Basert på kognitiv terapi tilbyr Overvinne effektiv og tilgjengelig hjelp i form av behandlingsprogram og stemningsrapport.

Angst oppleves ofte som vedvarende urolighet og bekymring, og stopper mange fra å delta i viktige situasjoner og relasjoner i livene deres. Overvinne hjelper deg med å håndtere bekymringene og føle deg tryggere i flere situasjoner.

Få behandling gjennom Overvinne
Anne opplevde at hun fikk støtte og hjelp gjennom Overvinne
Anne, 35 år

“Jeg kom meg ut av et dårlig spor og føler at jeg har bedre kontroll igjen nå. Absolutt varm teknologi, så hjertelig takk! Jeg liker kombinasjonen av tekst, lydfiler og video. Og tilbakemeldinger både lyd og tekst var godt å få. At det var mer en en person gjorde at jeg følte jeg hadde mye støtte. Det ble helhetlig og jeg opplever at det er alltid der i lomma når jeg trenger det”.

Thomas 31 år fikk hjelp fra overvinne med depresjonen sin
thomas, 31 år

"Jeg hadde det ekstra tungt, og visste ikke helt hvordan jeg skulle håndtere hverdagen. Så fikk jeg et varsel fra Overvinne app, et fint råd om å snakke med noen. Det traff rett hjem, og jeg følte jeg hadde støtte der og da. At og til er det alt man trenger; Å vite at man ikke er alene. Og i øyeblikket følte jeg at jo, .dette klarer jeg."

Maja fikk hjelp med sine psykiske utfordringer gjennom Overvinne
maja, 23 år

"Råd basert på mine stemningsrapporter var midt i blinken, fantastisk at du kan notere det du føler i løpet av dagen, og deretter få feedback som kan hjelpe deg sortere alt på slutten av dagen. Appen er enkel å håndtere og hele prosessen er veldig smooth."

Overvinne app
Overvinne
Overvinne
snakk med en psykolog
Effektiv behandling
Kognitiv psykologi egner seg godt til selvhjelp. Gjennom forskning har man utviklet effektive metoder for å håndtere vanlige psykiske vansker. Overvinne gir deg tilgang til et enkelt terapiprogram.
En psykolog i lomma - alltid!
Du slipper å passe tiden, samtidig som du ikke trenger å reise. Det er ingen ventetid når du bruker Overvinne som behandling. Tilgjengelig når og hvor du trenger det!
Strukturert behandling
I appen finner du lydfiler, videoer og tekster som gir deg tips og råd til hvordan du kan møte utfordringer og vansker. Overvinne hjelper deg slik at du skal føle på mestring i hverdagen.
Du er sjefen
Du går gjennom 5 nivåer i ditt eget tempo. Du kan bruke noen få uker, eller bruke lengre tid om du ønsker. Behandlingen skjer på dine premisser, når og hvor du trenger det. Stemningsrapporten gir deg tilpassede tips og råd ut fra ditt humør.

Vi i Overvinne tror at du selv vet best hva du trenger. Samtidig vet vi at du overvinner utfordringene dine lettere og mer effektivt om du lar oss hjelpe deg. Med dyktige psykologer og varm teknologi gir vi hjelp på en ny måte. Vi er der for deg når du trenger det, og på den måten du vet er best for deg.

Svein Øverland - Psykologspesialist i Overvinne
Psykologspesialist

Prøv Overvinne i dag

Månedlig - 279,-
Beløpet trekkes hver måned
6 måneder - 1150,-
Spar 31%
192,-/mnd
Beløpet trekkes hver 6. måned
12 måneder - 1790 kr
Spar 46%
149,-/mnd
Beløpet trekkes hver 12. måned
Prøv gratis
Prøv Overvinne

Slik kommer du i gang

1

Last ned Overvinne
Last ned Overvinne

2

Kom i gang med appen
Registrer deg

3

Kom i gang med Overvinne
Start behandling
Prøv gratis i 7 dager,
deretter 279,- per måned
Se alle priser

Slik kommer du i gang

Last ned Overvinne
Trykk på knappen under for å laste ned appen.
Registrer deg
Bruk e-post eller tlf.nr for å registrere deg.
Få hjelp
Kom i gang med stemningsrapporten, behandlingsprogrammet og konsultasjoner hos psykolog.
Prøv gratis
Introduksjonstilbud 79,- første måned,
deretter 279,- per måned
Se alle priser
Overvinne logo
Jarleveien 4, 7041 Trondheim  |  post@overvinne.no  |  Org. nr. 913820622