Gisvold fra Bonnier til Overvinne

Pressemelding
|
28.09.2022

Overvinne sin psykologklinikk og appløsning når stadig flere brukere. Nå styrker de sitt team av psykologer og teknologer med ny COO. Magne Gisvold blir fra september 2022 selskapets nye operative leder i Trondheim.

Torstein.rodahl@overvinne.no

Torstein Rodahl

Rådgiver og prosjektleder vitenskap
Linkedin Overvinne

Magne kommer fra stillingen som markedsdirektør i Bonnier Healthcare Norway (NHI og Dagens Medisin).  Han er utdannet journalist og språkviter, med bakgrunn fra blant annet Dagbladet og NRK, samt mange år i reklamebransjen.

– Magne har jobbet med utvikling av digital kommunikasjon, produktutvikling og markedsføring siden 2001, og fått fingerspissfølelsen som han tar med seg inn til oss i Overvinne, sier Henning Meier, gründer og CEO i selskapet.  

– Med Magne i Overvinne får vi den sterke kommersielle tyngden vi trenger nå. Vi har utviklet et solid faglig og svært innovativt psykologiprodukt over de siste årene, og er nå klare til å skalere og vokse raskere. Med Magne kan vi spisse kompetansen vår og bruke ressurser på markedsføring der den gjør best nytte. Magne vil lede den operative driften som COO ved selskapets hovedkontor i Trondheim, samtidig som CEO Henning Meier vil lede selskapet med salgs- og bedriftskundesatsning fra Oslo.

– Jeg fortsetter som CEO, samtidig som jeg kan legge mer kraft på salg, PR og markedsføring – også der godt hjulpet og guidet av Magne, vår CTO, Jøran Bjerksetmyr, og våre i alt 22 psykologer, sier Meier.

Meier understreker at over 1 million nordmenn1 har mentale utfordringer i hverdagen, og at mange kvier seg for å ta tak i dem. «Overvinne gjør det enklere å ta det første steget. Som bruker gjennomgår du et behandlingsløp i en app for vanlige psykiske vansker, og velger om du vil supplere med samtaler online i samme app. Overvinne kan brukes før, under og etter terapi, men også alene. Overvinne hjelper deg med å leve livet ditt, slik du vil ha det».

Med på laget har selskapet noen av Europas mest fremtredende fagfolk og forskere på digital psykologi, blant andre psykologspesialist Svein Øverland og prof. emeritus Patrick Vogel. Begge står sentralt i dokumentasjonen på digitale psykologiløsninger.

«Med vår varme og innovative teknologi tror vi at vi kan forandre folks liv. Vi ønsker å revolusjonere psykologien ved å nå flere mennesker med bedre resultater enn dagens modell» sier rådgiver og partner, psykologspesialist Svein Øverland i en kommentar.

Digital psykologklinikk med 20 psykologer - Erfarne fagfolk står bak.

Overvinne var det første norske selskapet som lagde en psykologiapp, allerede i 2014. Selskapet består i dag av psykologer og teknologer som mener at dagens psykiske helsetilbud må bli bedre.

Bakgrunnen for å starte selskapet og klinikken var enkel. Det er alt for mange mennesker der ute som har det vondt uten å oppleve at dagens tilbud er til hjelp. Det handler for eksempel om mennesker med skamrelaterte lidelser som har vansker med å ”sitte på utstilling” på et venterom. Om de som ikke har energi til å komme seg ut av døren hjemme og/eller inn døra til poliklinikken. Selv om man har et godt system i Norge, faller mange gjennom.

For mange kan løsningen være digital psykologi i form av Overvinne. For noen kan den brukes mens man venter på henvisning og oppstart hos psykolog, for andre i etterkant. Overvinne mener også at tiden mellom konsultasjonene kan brukes mer effektivt med deres app.

Fagfolkene i Overvinne ønsker at teknologi skal brukes sammen med psykologer, sykepleiere og terapeuter av alle slag. De kaller det Varm Teknologi. Og de mener varm teknologi er fremtidens psykologi.

1) Rapport 2011: 2 Folkehelseinstituttet: Psykisk helse i Norge: Tilstandsrapport med internasjonale sammenligninger(978-82-8082-446-2)

For mer informasjon kontakt:

Henning Meier
CEO/Daglig Leder, Overvinne
henning.meier@overvinne.no

Torstein Rodahl
Prosjektleder, Overvinne
magne.gisvold@overvinne.no

Psykologspesialist Svein Øverland
Rådgiver og partner
svein.overland@overvinne.no

Siste nyheter

25.01.2023
Overvinne viser målbar positiv effekt under behandling av psykiske vansker
Les mer
07.10.2022
Nå slipper psykologer og terapeuter å gå i fella
Les mer
Overvinne logo
Nordre Berggate 2, 7014 Trondheim  |  post@overvinne.no  |  Org. nr. 913820622