Overvinneportalen

Vår psykiske helse er avhengig av hvordan vi møter hverdagen. De aller fleste av oss opplever perioder der problemer blir litt for store, eller litt for mange, og da kan det være fint med litt ekstra hjelp.
sparebank 1 østlandetOvervinne til din bedrift

I samarbeid med

Falck healthcare og Overvinne
En hilsen fra HR i Protan

Tekst kommer

HR leder eller daglig leder

Hva er Overvinne?

Slik kommer du i gang

Overvinne finner du i både App Store, Google Play og på web. Slik registrerer du deg:

1
Last ned appen Overvinne på din smarttelefon eller nettbrett. Alternativt kan du bruke vår web-app.
2
Registrer deg i appen ved å skrive inn din jobb-e-post og fornavn.
2
Registrer deg i appen ved å skrive inn din skole-e-post og fornavn.
3
Registrer navn og passord
4
Du er nå inne i Overvinne!
1
Last ned appen Overvinne på din smarttelefon eller nettbrett. Alternativt kan du bruke vår web-app.
2
Registrer deg i appen ved å skrive inn din e-post og fornavn.
3
Registrer navn og passord
4
Trykk på Bedriftskunde
5
Bruk tilgangskoden nedenfor
6
Du er nå inne i Overvinne!
Din tilgangkode er:
Kopier koden
Kopiert!
Overvinne appKom i gang
Hvorfor skal jeg bruke Overvinne?
Det kan være mange grunner til at du bør vurdere å bruke Overvinne. Appen gir deg muligheten for å få hjelp med dine mentale utfordringer på en enkel måte, uansett hvor du befinner deg. Du kan gjennomgå et strukturert selvhjelpsprogram i ditt eget tempo, samtidig som du har muligheten for å få behandling gjennom videosamtaler med psykologer.
Overvinne kan være et godt alternativ for deg som:
  • Ønsker å forbedre mental helse og takle psykiske vansker på en strukturert måte
  • Ønsker tilgang til behandling uten å måtte reise eller vente på time
  • Har en travel hverdag og ønsker en fleksibel løsning
  • Har person- eller helseforsikring hos If eller Vertikal Helse
Så hvis du ønsker å få hjelp med dine mentale utfordringer på en enkel og fleksibel måte, kan Overvinne være et godt valg for deg.
Last ned appen her

Tekst kommer

HR leder eller daglig leder

Hvorfor er følelser ofte så forvirrende?

Vi kan skille mellom to typer følelser: Primærfølelser og sekundærfølelser. Noen ganger påvirker disse hverandre på en måte som gjør det forvirrende å forstå hva det er man egentlig føler og hvorfor.

Når er det fornuftig å bekymre seg?

Bekymring og grubling henger sammen. Mens bekymring handler om fremtiden, handler grubling om det som allerede har skjedd. Mange opplever kanskje at de løser problemer når de bekymrer seg, men er dette sant? Når er slike tanker reelle, og når er de grunnløse?

Hvordan kan du forstå depresjon?

I emosjonsfokusert terapi ser vi på depresjon som et signal om at du har et følelsesmessig behov som føles helt umulig å få dekket. Dette kan være behov for anerkjennelse fra noen du bryr deg om, trøst, støtte, nærhet eller andre følelsesmessige behov. Se hva Aksel sier om depresjon og følelser.

Hva gjør du når du ikke får sove?

Å ha problemer med å sovne er noe de fleste kjenner seg igjen i, men ikke alle skjønner hvilken effekt dette har for de som opplever det over lang tid. Hør hva psykolog Aksel har å si om sammenhengen mellom følelser og søvnproblemer.

7 tips for å håndtere angst

Angst er ikke en behagelig følelse, og det er derfor naturlig at du prøver å finne metoder for å dytte bort følelsene så fort som mulig. Dessverre er det slik at det ofte bare gjør ting vondt verre. I denne artikkelen finner du tips og råd for hvordan du kan håndtere angst.

Les hele artikkelen
Målet er ikke å stoppe alt som forårsaker ubehag eller smerte, men å skape en forståelse som skaper trygghet og mot til å møte det som er vanskelig.

Dette finner du i Overvinne

Snakk med en psykolog

I Overvinne finner du psykologer som er ekspert på akkurat din utfordring. Hos våre psykologer får du samme profesjonalitet og ekspertise som hos en tradisjonell psykolog, men med mulighet for å ta timen hvor og når det passer deg.

Noen ganger trenger man å snakke med noen, og vi ønsker å gjøre dette lett tilgjengelig.

Overvinnepsykologene
Bli bevisst på hva du føler

Å forstå følelsene dine er første skritt mot å oppnå kontroll. I stemningsrapporten kan du fortelle appen hvordan du føler deg, og ved å gjøre det om og om igjen blir du mer bevisst på din egen sinnstilstand. Slik blir det enklere å forstå følelsene dine og å se sammenhengen mellom din ytre og indre verden.
Ved å rapportere følelsene dine tre ganger om dagen får du også et lydklipp hver kveld. Dette hjelper deg med å videreføre det du lærer i Overvinne ut i hverdagen.

Bruk stemningsrapporten for å lære om dine følelser
Forstå dine egne følelser

Overvinne gir deg dypere innsikt i hvordan du kan forstå, godta og håndtere følelsene dine. Våre dyktige psykologer har satt sammen 14 kapitler der du lærer teknikker og metoder som du enkelt kan bruke i hverdagen.

Overvinne behandlingsprogram

Er overvinne trygt?

Vi ønsker å gi deg hjelp før dine psykiske utfordringer får store negative konsekvenser. Det er derfor viktig for oss at du får hjelp på en trygg og anonym måte som du føler deg komfortabel med. Overvinne for bedrifter er laget slik at du ikke trenger å snakke med ledere eller personalansvarlige på jobb for å få tilgang. Overvinne er også svært bevisst på å beskytte identiteten til våre brukere ovenfor ledelsen i bedriften, og vil ikke gi ut informasjon som kan være identifiserende. På denne måten kan du få den hjelpen du trenger så tidlig som mulig.

Les mer om personvern her.

Overvinne logo
Nordre Berggate 2, 7014 Trondheim  |  post@overvinne.no  |  Org. nr. 913820622