Henning Meier

Henning Meier

Partner/Daglig leder

Henning Meier har sin utdannelse fra BI Oslo og ESADE Business & Law School. Han har 15 års erfaring fra farmasøytisk markeds- og selskapsledelse, samt forretningsutvikling i internasjonal legemiddelindustri. Han har vært markeds- og produktsjef i AstraZeneca i Oslo og Madrid, samt ledet Johnson & Johnson sin CNS divisjon i Norge.

Henning er medgründer av flere norske merkevareselskaper med internasjonal tilstedeværelse og har i en årrekke engasjert seg i prosjekter innen psykisk helse og vaksineutvikling for utviklingsland. Henning er glad i mennesker og deres historier. Han brenner for gode kundereiser og filosofien om at det er brukerens behov som styrer hvordan produktet og tjenesten skal være.

henning.meier@overvinne.no

Artikler

«Stalking» - Går det over?

«Stalking» er et fenomen som til nå ikke har vært mye omtalt i Norge. Likevel medfører «stalking» alvorlig psykisk og fysisk skade for den som blir utsatt for det. Jeg vil i denne artikkelen forsøke å gi en oversikt over fenomenet.

Livet er ikke som Netflix.

Psykologer kan hjelpe deg med å finne sammenhenger mellom hva du har opplevd og hva du trenger å gjøre for at ting skal bli bedre. Det er derfor de begynner timen med å spørre hva du har opplevd eller tenkt på siden sist. Forskning viser at vi gjerne svarer hvordan vi har hatt det de siste tre dagene. Vi glemmer lett det som skjedde før det. Ikke fordi man ikke vil samarbeide, men rett og slett fordi vi ikke husker følelser særlig lenge.

Derfor får så mange angst, depresjon eller søvnmangel etter et samlivsbrudd.

Mens mange par har ladet batteriene med en lang og god ferie, har sommeren for andre vært preget av konflikter og dårlig stemning i parforholdet. Ferie er selve prøvelsen for et parforhold, og blant de som sliter blir konfliktene ekstra tydelige i sommerferien. Høsten er derfor høysesong for familievernkontorene. Likevel søker mange hjelp for sent.

Hvorfor skal jeg besøke en digital psykolog?

På jobben min er vi opptatt av Varm Teknologi. Det finnes noe mellom mennesker som digitalitet aldri kan erstatte. På Overvinne får du tilgang til videoterapi med kompetente og varme norske psykologer. Psykologer som kan mye mer enn å bare snakke via PCen sin.

Når tankene og følelsene stormer

Vi kjenner alle av og til at det klør en plass på kroppen, at leddene er stiv om morgenen. Eller etter en dags trening, eller at vi kan bli litt svimmel dersom vi reiser oss for raskt. Men de fleste av oss tenker ikke så mye over slike kroppslige reaksjoner. Det er klart at vi kan bli bekymret dersom de skjer veldig ofte. Da kan man gå til lege og forhåpentligvis få avkreftet at reaksjonene er symptomer på en sykdom.

Vitenskapelige artikler

Ingen vitenskapelige artikler tilgjengelig
Overvinne logo
Nordre Berggate 2, 7014 Trondheim  |  post@overvinne.no  |  Org. nr. 913820622