Din egen psykologiekspert i en app

Din egen psykologiekspert i en app

 

Hvorfor Overvinne App?

Når vi er triste eller engstelige kan det være godt å ha noen å støtte seg på. Det er ikke alltid at det passer å snakke med noen, og for mange kan det være vanskelig å prate åpent om personlige ting i starten.

 

Hva er Overvinne App?

Overvinne App er et psykologisk behandlingsprogram bygget inn en app som er utviklet for å gi deg oppfølging, kunnskap og støtte i hverdagen. Overvinne App fungerer som en intelligent digital rådgiver som kan brukes alene, eller samtidig med at man snakker med en av ekspertene hos oss. Overvinne App forstår hvordan du har det, og kan gi deg tilpassede råd og støtte underveis gjennom et 15 ukers program. 

 

Til hvem?

Overvinne App kan brukes av alle som opplever tristhet, uro, bekymringer eller engstelse. Du må være over 16 år, og være medlem på Overvinne.no. 

Med Overvinne App har vi gjort psykologbehandling enklere og mer spennende: -Det betyr bedre oppfølging og større sannsynlighet for å overvinne og nå målet ditt.

 

Les mer om Overvinne App her.

 

Overvinne

Overvinne

teamet består av en rekke psykologer, forfattere og redaktører. Målet er å skape god psykisk helse. Ved bruk av varm teknologi ønsker vi å nå flere enn samfunnet gjør i dag.

Svein Øverland

Artikkelen er gjennomgått og godkjent av Svein Øverland

er psykolog (1996) med klinisk spesialitet i barn og -ungdomspsykolog og familieterapi (2005). Svein har selv skrevet to fagbøker og vært kapittelforfatter i seks andre bøker.

Var denne artikkelen nyttig?