Torstein Rodahl

Torstein Rodahl

Rådgiver og prosjektleder vitenskap

Torstein Rodahl har en mastergrad i psykologi fra Norges tekniske-naturvitenskapelige universitet (NTNU), med spesialisering rettet mot Læring: Hjerne, atferd og omgivelser. Hans rolle i Superego omfatter salg, markedsføring, og prosjektutvikling.

Torstein.rodahl@overvinne.no

Artikler

Slik løser du dine søvnproblemer (Oversiktlig guide til vanlige behandlingsmetoder)

Søvnhygiene, kognitiv terapi, søvnrestriksjon og avslapningsøvelser er alle vanlige og effektive løsninger for insomni. I denne artikkelen skal vi se på de vanligste behandlingsmetodene for søvnproblemer. Vi ser også på noen av de vanligste tankene som stopper deg fra å sove godt.

11 tips for bedre søvn

Hvis du sliter med å sove, finnes det mange måter å endre vaner og livsstil på for å hjelpe deg med å falle i søvn. Her er noen praktiske tips for å overvinne søvnløshet.

7 tips for å håndtere angst

Angst er ikke en behagelig følelse, og det er derfor naturlig at du prøver å finne metoder for å dytte bort følelsene så fort som mulig. Dessverre er det slik at det ofte bare gjør ting vondt verre. I denne artikkelen finner du tips og råd for hvordan du kan håndtere angst.

Hvordan håndterer jeg alle problemene mine?

Bruker du mye energi på problemer du ikke kan løse, og lite energi på problemer du faktisk kan løse? Med sorteringsmetoden bruker du energien din på små og virkningsfulle handlinger som gjør ting bedre.

Hva er sykenærvær?

Sykenærvær er når ansatte er på jobb på tross av at helsetilstanden deres hindrer dem fra å fungere som de bruker. For norske bedrifter utgjør sykenærvær større skade på produktiviteten enn sykefravær.

Slik sier du unnskyld på en god måte

Å si unnskyld er ofte ikke nok i seg selv. Enten sier vi unnskyld som refleks og den blir sånn i beste fall halvveis, eller så går vi og gruer oss til å si den og lar den koke bort. Da mister vi verdifull tid og muligheten til å skape varme.

Vitenskapelige artikler

Ingen vitenskapelige artikler tilgjengelig
Overvinne logo
Nordre Berggate 2, 7014 Trondheim  |  post@overvinne.no  |  Org. nr. 913820622